25.6.08

1 år äldre, igen.

Har ingen egentlig lust att blogga. Min far hade hittat hit och frågade mig idag om det är många som läser min blogg! Argh!!!!!!!!! Jag vill inte att min familj ska läsa min blogg. Nej. Har lust att lägga ner allt. Den här bloggen är ju hemlig, liksom. Knappt att jag berättade åt min pojkvän ens. Här ville jag få utlopp för grejer jag inte ens delar med mina nära vänner. Utforska mina egoistiska, fåfänga sidor. Det känns som om mina föräldrar läst min hemliga dagbok ungefär. Jag vill byta blogg-address.Jag bakade en kaka igår, och tänkte dekorera den och äta den med prinsen i morse. Jag hade ingen lust, ville bara slappa och kramas med honom istället. Pga skiftesomkastning får jag inte träffa honom förän på lördag kväll nästa gång. Det känns långt borta. Han är beroende framkallande. Jag saknar honom redan.
Tog nedanstående bilder igår en stund före prinsen kom på besök med en solros och underbara JBL högtalare till min dator. Födelsedagspresent! Lyssnar på musik igen, härligt!
Skjortan är nån gammal grej jag hittade på vinden, kjolen har jag sytt och dom underbara skorna är något för stora, äkta vintage från mommos vind. Jag önskar att jag hade större fötter. Eller att det fanns flera snygga skor tillgängliga i storlek 35,5. Shoe shopping is hell.

Vi har bokat en resa till Riga för semestern nu. Tre nätter. Ser fram emot det. Vår första utomlandsresa som ett par!

Nu borde jag gå och lägga mig. Har ingen lust. Har lust att köra till stan och ligga på en säng och bara titta på honom. Och kramas. Han är det bästa som finns.

Det är inte så ofta jag känner mig så här nere och kramsjuk. Det suger. Morgonskifte kl.8 imorgon suger också. Eller jobb imorgon överhuvudtaget. Läggdags.

3 kommentarer:

Betty Lou sa...

jag önskar jag hade mindre fötter, alla fina gamla skor jag hittar på ebay är i stl us 6 typ. buhu.

jag har min blog hemlig också ;D

C sa...

Jag avskyr också tanken på att människor i ens vardag hittar och läser ens blogg. Det värsta är ändå när de kommenterar den IRL!

Kitten sa...

Betty Lou: Aha, vad är US size 6 i europeisk storlek då? *nyfiken*
C: Detta var IRL, jag bara stelnade till och kunde inte ens se åt deras håll innan samtalsämnet bytts. Pinsamt.