5.7.08

Lite shopping och en ny frisyr

Före-Efter
Idag har jag klippt mig. Det gick oväntat snabbt och jag är helt nöjd med resultatet. Jag ville ju inte ha någon stor förändring, men lite mera uppklippt och modernare blev det ju.

Igår åkte jag med prinsen in till stan direkt efter jobbet. Det var tänkt att vi skulle ligga en stund på stranden men det började givetvis regna vid det första trafikljuset...En timme senare sken solen igen så vi gjorde ett nytt försök, trots att det blåste ordentligt. Efter huttrandet på stranden åt vi lunch/middag inne i stan och gick in i en närliggande butik, och ser man på, 60% rea på snyggingarna här ovanför. För den nästan löjliga summan blev det köp, trots att jag nog kommer behöva strumpor på fötterna för att skorna inte skall ramla av. 35,5 i skostorlek, som sagt. Skorna är ju 36...
I butiken ovanför finns en tygavdelning. Fyndare som man är kan man ju inte gå fram och välja 1,5 m från en tygrulle i trevligt mönster, nej, här är det restlådan som gäller. Rota runt bland tygbitarna som blivit över är mycket intressantare, då väljer tyget mig, inte jag det. Utmaningen är ju då den att tyget finns i denna färdigklippta längd, vad kan jag sy av den? Spännande...Det gröna blir kanske en stor vid kjol, eller några väskor, medan jag funderar på att sy en hel klänning av det svarta, i 50-tals stil. Vad tros? Intressant också att jag fastnade för det ganska gröna tyget, då min normala garderob går i färgskalan blått-svart-rött-vitt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

va fin du är :)

Kitten sa...

Åhhå, man tackar! :)