25.8.08

Juthbacka-fynd

I lördags besökte jag den stora Juthbacka-marknaden för att stilla mitt shoppingbehov. Detta fick jag med mig hem:Ytterligare en kamera till min samling -med film fortfarande i kameran!

En söt linneklänning, tyvärr en liten aning för stor. Men kanske det går att fixa...

En mysig väst som satt riktigt bra på mig. Nu behöver jag bara fundera ut vad man ska ha under.

Två fina tygbitar, den rutiga oanvänd från...länge sen. Jag är inte så duktig på vad som hör till vilket årtal. Den silkiga clutch väskan ser inte heller ut att vara en nyproduktion. I gott skick!

Den rutiga tygbiten köpte jag av en dam som sålde en massa (tråkigare) tyger samt några söta gamla förkläden. De var inte i så gott skick och bara halv-förkläden, så jag köpte bara tygbiten. Jag funderar nämligen på att sy ett förkläde själv! Jag misstänker det blir något i stil med dessa:

Inspiration från sovintagepatterns

Men det måste bli en annan dag. Idag är det, som alltid, mera jobb som gäller.

3 kommentarer:

Betty Lou sa...

åh. du borde lämna in rullen för framkallning. kan vara nåt spännande på. kanske bäst att lämna in hela kameran om rullen ej är färdigknäppt

Kitten sa...

Betty lou- Tyvärr visste jag ju inte om att det var film i kameran och öppnade den i misstag! Hoppas filmen inte förstördes...Det var ännutill bara två bilder tagna, så nu funderar jag på att helt randomly fota upp resten av rullen och se hur det blir...

Betty Lou sa...

gör det!